Su'esu'ega o le Tulaga i le taimi nei o Soya i Atenitina

O le pisinisi soya a Argentina o se tasi lea o poutū o le vaega o faatoaga a le atunuu ma e taua tele i lona tamaoaiga ma maketi o saito i le lalolagi atoa.O lo'o taua i lalo se au'ili'iliga o le tulaga o lo'o iai nei soya i Atenitina:

1

1. Gaosiga ma Fa'atau Atu:

Atenitina o se tasi o le lalolagi e sili ona tele le fa'atauina atu o soya, o lo'o fa'amauina ai se vaega taua o le gaosiga o le lalolagi.

I tausaga talu ai nei, o le gaosiga o soya a Argentina ua faʻaalia ai le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe, faʻafetai i le tamaoaiga o mea tau faʻatoʻaga ma tekonolosi faʻatoʻaga.

2. Maketi i totonu ma mana'oga:

O soya a Argentina e le gata e auina atu i fafo, ae o loʻo faʻaaogaina foi i totonu o le atunuʻu.O soya ma a latou mea e maua ai o loʻo nofoia se tulaga taua i faʻalapotopotoga e pei o le faʻaleleia o manu ma le gaosiga o meaʻai.

A'o fa'atupula'ia le tamaoaiga o Atenitina ma fa'atupula'ia lona faitau aofa'i, e ono fa'atupula'ia pea le mana'oga mo soya ma a latou oloa.

3. Tau ma le siosiomaga:

O suiga o le tau ua i ai se aafiaga patino i le pisinisi soya a Argentina.O fa'alavelave fa'aletonu o le tau e pei o lologa ma lamala e ono a'afia ai fua ma le lelei o fa'ato'aga soya.

O le fa'atumauina o le si'osi'omaga ose popolega fo'i, ma o le fa'aogaina o eleele ma vai i fa'ato'aga soya e mana'omia le fa'atonutonu lelei ina ia 'alofia ai a'afiaga leaga i le si'osi'omaga.

4. Faiga fa'avae a le Malo:

O faiga fa'ato'aga a le malo o Atenitina o lo'o i ai se sao taua i le atina'eina o pisinisi soya.E mafai e le malo ona lagolagoina le au faifaatoaga ma faalauiloaina le gaosiga o le soya e ala i fesoasoani, faiga faavae o lafoga ma isi auala.

I le taimi lava e tasi, o le mautu ma le tumau o faiga faavae e taua foi i le talitonuina o tagata teu tupe ma le atinaʻeina o alamanuia.

5. Maketi fa'ava-o-malo ma tauvaga:

O soya a Atenitina e feagai ma tauvaga mai isi gaosi oloa tetele e pei o Pasila ma le Iunaite Setete.Suiga i manaoga o maketi faava o malo ma le aafiaga o faiga faavae tau fefaatauaiga e ono i ai se aafiaga i le auina atu i fafo o le soya i Atenitina.

O tulaga tau tamaoaiga o le lalolagi, fesuiaiga o fesuiaiga o tupe ma suiga o manaoga mai atunuu tetele o lo o faaulufale mai o mea uma ia e tatau ona mafaufau i ai le au faatau soya mai Atenitina.

I le aotelega, o le pisinisi soya a Atenitina o loʻo i ai se sao taua i luga o le tulaga o le lalolagi, ae o lona atinaʻe e aʻafia i le tele o mea ma e manaʻomia ai taumafaiga faʻatasi a le malo, faifaatoʻaga ma vaega faʻapisinisi e faʻamautinoa ai le faʻaauauina o lona atinaʻe maloloina ma faʻafetaui i faʻatoʻaga lalolagi ma maketi.O le suiga.


Taimi meli: Me-24-2024