Lapataiga mo le fa'agaioiga fa'atino ole masini kalave fa'apitoa

O le pycnometer o se meafaigaluega taua mo le gaosiga ma le gaosiga o fatu, faʻatoʻaga ma meaʻai i tua.E mafai ona fa'aogaina mo le gaosiga ma le fa'agaoioiga o ituaiga mea fa'amamago matutu, fa'aoga atoatoa le a'afiaga o le afa ma le vibration friction i meafaitino.O le vibration sliding friction agai atu i le maualuga maualuga, ma o mea e i ai se vaega itiiti opeopea i luga o le vaega o mea, ma tafe atu i le nofoaga pito i lalo e ala i le galuega o le kesi, ma ausia ai le faamoemoega o le vavaeeseina i le fua faatatau.

O le mataupu faavae o le fa'aitiitiga fa'atusatusa i lalo o a'afiaga fa'alua o le vibration ma fa'ase'e fete'ena'iga.E ala i le fetu'una'iga o fa'atinoga fa'atino e pei o le mamafa o le ea ma le amplitude, o se vaega tele o mea o le a magoto i lalo ma aga'i atu i luga o le fa'aaliga mai lalo i le maualuga.O meafaitino e laʻititi laʻititi o loʻo faʻafefe i luga o le fogaeleele i se gaioiga mai le maualuga i le maualalo, ma maua ai le faʻamoemoega o le vavaeeseina o vaega.E mafai fo'i ona aveese lelei toega mama mama e pei o fatu sana, fatu totogo, fatu fafie, fatu pala ma fatu pala.Faʻaleleia le gaosiga o fua o saito i le itu ma faʻateleina le gaosiga o fatu;i le taimi lava e tasi, o le pito i luga o le vibration platform o le masini faʻavasega mea ua faʻapipiʻiina i se maʻa aveese maʻa, lea e mafai ona vavaeeseina ai le oneone ma le iliili i totonu o mea.

O fa'atonuga fa'agaioiga e fa'apea:

Aʻo leʻi amataina, e tatau ona siaki atoatoa le masini kalave faʻapitoa, e pei o le faitotoa o le tane mamafa ma le vaomago faʻatonutonu damper e mafai ona fesuiaʻi flexibly, ma pe o le suiga toe fetuunaiga e faigofie mo fetuunaiga.I le taimi o le taotoga, e tatau ona tapuni muamua le valve intake.A uma ona tamo'e le ili, tatala lemu le alatoto o le ea ma fafaga malie le pepa i le taimi e tasi.

1. Fetuuna'i le vaeluaga autu ina ia ufiufi e le meafaitino le vaega lona lua ma gaoioi i se tulaga faʻafefeteina.

2. Fetuunai le faitotoa backflush i le faitotoa ma fafo o le maa e pulea le backflush, ina ia i ai se tuaoi manino i le va o le maa ma mea (o le tele o le maa e masani lava e uiga i le 5cm), o le maa e masani, ma o le fatu fatu i totonu o le maa e fetaui ma tulafono faatonutonu, o le I lalo o tulaga masani faʻaogaina, o le backflush cylinder e tatau ona tusa ma le 15-20cm le mamao mai le pito i luga ole mata uamea.

3. Fetuuna'i le kesi fa'atumu e tusa ai ma le tulaga fa'apuna o mea.

4. A tu, taofi muamua le fafagaina, ona taofi lea, ma tape le ili e puipuia ai mea mai le faʻamautu i luga o le lau mata ma mafua ai le poloka o le lau, ma faʻalavelave ai i galuega masani..

5. Fa'amama le fa'amama o le pycnometer i taimi masani e puipuia ai pupuni o sieve o le pycnometer, ma fa'atumauina pea le fa'aleagaina o le sieve surface.Afai e tele le faʻaleagaina, e tatau ona sui vave le pito i luga ole mata uamea e le afaina ai le aʻafiaga o le maʻa.

masini kalave faapitoa


Taimi meli: Nov-06-2023