Vibration Grader

CDv (1)

Talosaga Vibration Grader:

Vibration grader e faʻaaogaina mo le faʻavasegaina o leki ma fatu fatu, ma o lenei ituaiga masini e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o saito.O le vibrating grader o le tuueseeseina lea o fatu, fatu ma pi i le tele eseese. Vibrating grading sieve faaaogaina le mataupu faavae o sieving vibrating, e ala i sieve talafeagai inclination angle ma sieve mesh avanoa, ma faia le sieve pito luga sieve fetuunai, ma faaaoga filifili e faamama. o le sieve luga e faʻamalosia ai le sieving ma faʻamautinoa le aʻafiaga o le faʻavasegaina.

Vibration Grader structure:

O le fa'avasegaina o le vibration e aofia ai le fa'aulu saito, fa'alava o sieves, lua afi vibration ma le saito e alu i fafo.

CDv (2)

Galuega Fa'agasologa Fa'ailoga Vibration:

Fa'aoga lifi ma isi masini e felauai ai mea i le pusa saito tele.I lalo o le gaioiga a le pusa saito tele, o mea e faʻasalalau i totonu o se toniga afu luga ma ulu atu i le pusa mata.E fa'apipi'i fa'amalama talafeagai i totonu o le pusa lau.I lalo o le gaioiga a le malosi o le vibration o le pusa mata, eseese Meafaitino o lapopoa eseese e vavae ese e lau o faʻamatalaga eseese ma ulufale i le pusa saito.E fa'avasegaina e lau fa'ameamea ma aveese mea leaga tetele ma laiti i le taimi e tasi.Mulimuli ane, o mea e fa'avasegaina ma fa'ate'a mai le pusa saito mo le ato pe ulu i totonu o le saito mo le fa'agasolo atili.

Fa'amanuiaga Fa'ailoga Vibration

1. O vaega uma o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma meafaitino o meaʻai ma faia i le uamea

2. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faigofie le faʻaogaina

3. O mea e mafai ona faʻavasegaina i lapopoa, feololo, ma laʻititi laʻititi faʻatasi ai ma laulau eseese o sieves.

4. Galuega mautu ma faatuatuaina

5. Fa'aogagofie ma tausiga,

6. O lenei fa'asologa o sieves vibrating sieves fa'aogaina sieves vibrating grading ma vibrating motors e fai ma puna vibration, fa'atasi ai ma sina vibration, maualalo le pisa ma le fa'agaioiga mautu.

7. O le polo bouncy e lelei elasticity ma mea lelei.

CDv (3)


Taimi meli: Mati-29-2024